Voordelen

advies aan huis

Keuken advies aan huis

Roukens en Van Gaalen keukens maakt ook hét verschil door persoonlijk advies aan huis!

We proeven de sfeer van uw woning, zien de stijl van uw huis en we meten de grootte van uw keukenruimte. Belangrijke details van uw woning worden gezien, zoals de huidige vloer, de mogelijkheid voor een uitbouw, het type plafond en de huidige keukensituatie. Kortom advies aan huis is: vollediger, nauwkeuriger, persoonlijker en professioneler!

Eén aanspreekpunt

Voor al uw vragen heeft u één aanspreekpunt, zodat we u ontzorgen. De ontzorging begint bij het verkoopgesprek en eindigt bij de oplevering van uw keuken. Uw keukenadviseur  helpt bij het bepalen van het type deurtje tot het laatste service puntje van uw droomkeuken! Eén contactpersoon die u begeleid van idee tot realisatie.

Geen aanbetaling

Roukens & Van Gaalen Keukens kent geen aanbetaling. Hoewel wij een CBW erkende  dealer zijn, vertrouwen we dat onze klanten betalen op de dag voor levering.

Vakkundige montage

Vakkundige montage is het laatste visitekaartje van Roukens & Van Gaalen Keukens. Voor ons en zeker voor u belangrijk dat dit naar wens verloopt.De finishing touch, netjes af kitten, nauwkeurig stellen van kastjes en deuren. Wij gaan alleen voor de hoogste tevredenheid!

Garantie Schmidt-Vancel 10 en 25 jaar

Bij Vancel wordt de kwaliteit continu getest en gegarandeerd. Met ingang van 2016 zijn de garantietermijnen aanzienlijk uitgebreid; de garantie op laden, korven en scharnieren is verlengd van 20 naar 25 jaar, terwijl de garantie op meubelen is verdubbeld van 5 naar 10 jaar! In deze periodes stelt de fabrikant nieuwe materialen zonder berekening ter beschikking.