10 jaar ervaring in keukens

''Een keuken is een ruimte of plaats in een gebouw waarin mensen hun voedsel bereiden of laten bereiden. ... Dan is er naast ruimte voor de keukenkastjes, het aanrecht en de apparatuur ook plaats voor een eettafel met stoelen eromheen, een bar behoort echter ook tot de mogelijkheden'' Volgens Wikipedia https://nl.wikipedia.org/wiki/Keuken_(ruimte) Wij bij Roukens en Van Gaalen keukens weten dat een keuken meer kan zijn dan enkel een plek om te koken. Samen met u als klant, gaan we op zoek naar de keuken die bij u past. Om dat goed te kunnen doen komen we bij ú langs om uw wensen door te nemen. Of u bent welkom in onze studio met 4 opgestelde keukenstijlen ! Maak vrijblijvend een afspraak met Gerrit van Dalfsen of Erik van Gaalen 0488-764036

Keukenbeleving

Samen met u als klant, gaan we op zoek naar de keuken die bij u past. Om dat goed te kunnen doen komen we bij ú langs om uw wensen door te nemen.

We proeven de sfeer  bij u thuis en werken een prachtige keuken voor u uit. Aan de keukentafel in onze studio presenteren we u met schertsen uw nieuwe keuken. Het bijzondere is dat u uw keuken in 3D ziet en tot in het kleinste detail aan kunt passen. Zo komen uw ideeën tot leven.

 

Keukenadvies aan huis

Roukens en Van Gaalen keukens maakt ook hét verschil door persoonlijk advies aan huis!

We proeven de sfeer van uw woning, zien de stijl van uw huis en we meten de grootte van uw keukenruimte. Belangrijke details van uw woning worden gezien, zoals de huidige vloer, de mogelijkheid voor een uitbouw, het type plafond en de huidige keukensituatie. U kunt natuurlijk ook bij ons in de studio komen, zodat we prachtige 3d tekeningen kunnen laten zien.

Eén aanspreekpunt
Voor al uw vragen heeft u één bedrijf, zodat we u ontzorgen. De ontzorging begint bij het verkoopgesprek en eindigt bij de oplevering van uw keuken. Erik en Gerrit helpen u bij het bepalen van het type deurtje tot het laatste service puntje van uw keuken! Eén bedrijf die u begeleid van idee tot realisatie.

Vakkundige montage
Vakkundige montage door onze monteurs is het visitekaartje van Roukens & Van Gaalen Keukens. Voor ons en zeker voor u belangrijk dat dit naar wens verloopt.De finishing touch, netjes af kitten, nauwkeurig stellen van kastjes en deuren. Wij gaan alleen voor  tevredenheid!

Standaard 10 en 25 jaar garantie
Bij Vancel wordt de kwaliteit continu getest en gegarandeerd. Met ingang van 2016 zijn de garantietermijnen aanzienlijk uitgebreid; de garantie op laden, korven en scharnieren is verlengd van 20 naar 25 jaar, terwijl de garantie op meubelen is verdubbeld van 5 naar 10 jaar! In deze periodes stelt de fabrikant nieuwe materialen zonder berekening ter beschikking.

Roukens en van Gaalen keukens staat voor het verschil tussen zomaar een keuken kopen en je eigen keuken laten maken. Onze filosofie: een topkwaliteit maatwerk keuken is voor iedereen weggelegd.

Altijd een passende keuken.
Aparte afmetingen? Een bijzondere kleur? Afwijkende kastindeling? Bij Roukens en van Gaalen keukens zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. De foto’s op deze site tonen slechts een greep uit de vele modellen en opties. Of je nu een kunststof, houten of HPL keuken zoekt, afgewerkt in hoogglans, beits of lak: wij maken jouw/uw keuken op maat.

 

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens