Ontwerp & advies

Bij Roukens en van Gaalen keukens ontwerpen we samen met u de keuken. Hoe gaat dat er aan toe? Hieronder een impressie.

Onze studio is gevestigd in Dodewaard. Door onze 4 opgestelde keukenstijlen krijgt u een idee wat u wil en de adviseur tast af wat bij u past. Daarna krijgt u advies betreft de indeling van uw keuken. De ontwerper adviseert en u geeft de doorslag. De tijd wordt uitgebreid genomen en als de adviseur helemaal in kaart heeft wat u wilt, maken we een globale schatting  voor het budget, zodat u kan nadenken over nog wensen en de adviseur een 3D tekening kan maken.

Als u voor de tweede keer komt heeft de adviseur de offerte klaar en gaat de 3D presenteren.  Dan worden de puntjes op de i gezet: bestekindelingen, kraan en spoelbak.

En dan gaat u tekenen.. de offerte wordt nog eens doorgenomen en de montage ingepland. En u zet uw handtekening.

Als dat gebeurd is hoeft u niet meer langs te komen, maar wij gaan uw order verwerken en bestellen. Tevens wordt gezorgd dat alles op orde is en er wordt bij u ingemeten. Uiteindelijk komt de monteur bij u om de keuken te monteren. Als dat klaar is ruimt hij alles op en u heeft uw nieuwe keuken!

Uiteraard kunnen wij ook langskomen voor thuis advies.

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens