Merken

Keukenmeubel

Wij leveren Schmidt – Vancel, een mooi product met veel mogelijkheden, vooral op het gebied van hout! De afwerking van de laden en kastjes, het is betaalbaar en qua levering betrouwbaar.

Garantie Schmidt-Vancel 10 en 25 jaar

Bij Vancel wordt de kwaliteit continu getest en gegarandeerd. Met ingang van 2016 zijn de garantietermijnen aanzienlijk uitgebreid; de garantie op laden, korven en scharnieren is verlengd van 20 naar 25 jaar, terwijl de garantie op meubelen is verdubbeld van 5 naar 10 jaar! In deze periodes stelt de fabrikant nieuwe materialen zonder berekening ter beschikking.

Daarbij hebben we onze RG-kwaliteits keukens, deze staan beneden in onze showroom. De kwaliteit is zeer goed, maar qua maatwerk is het niet zo flexibel als  SCHMIDT.

Apparatuur

We leveren alle bekenden merken, zoals Bosch, Siemens, Atag, Pelgrim en Etna. Zoekt u een mooi Fornuis van Aga, Boretti of Falcon? Geen probleem ook dat is mogelijk. De Quooker wordt in in één van de zes keukens geplaatst en natuurlijk hebben wij dit ook in ons assortiment!

Werkblad

Composiet, graniet, beton of hardsteen? Een werkblad van multiplex of massief hout? Wij kunnen u adviseren en leveren! Wij leveren o.a.  van Vasto, Topline of Kemie.