Maatwerk keuken

Een keuken mag in geen enkele woning ontbreken. Het is de plek waar uw maaltijden klaargemaakt worden. In veel moderne woningen is de keuken echter veel meer dan dat. Vaak is ook de eettafel in de keuken te vinden en ook kiezen veel meer mensen voor een bar in de keuken. In onze ogen is het erg belangrijk dat de keuken aan al uw wensen voldoet. Deelt u die mening? Kies dan voor een maatwerk keuken van Roukens & Van Gaalen! Wij kunnen de perfecte keuken voor u realiseren en zullen u in de tussentijd volledig ontzorgen.

De voordelen van een maatwerk keuken

Laat u een maatwerk keuken ontwerpen, dan bent u niet beperkt tot standaardafmetingen. Ook hoeft u zo ook geen genoegen te nemen met een kleur of indeling die eigenlijk niet optimaal is. Een maatwerk keuken sluit perfect aan op de ruimte en op uw persoonlijke wensen. U brengt dagelijks tijd door in de keuken. Jaarlijks spendeert u er heel wat uurtjes. In onze ogen kunt u daarom beter geen genoegen nemen met een keuken die niet aan al uw wensen voldoet. Wij realiseren graag een keuken die echt bij u past. Zo heeft u hier nog jarenlang plezier van.

We brengen uw wensen uitvoerig in kaart

Voordat we een maatwerk keuken voor u kunnen realiseren, moeten we eerst een goed beeld van uw wensen hebben. We komen daarom bij u thuis om uw wensen in kaart te brengen. Zo kunnen we ook meteen de keuken voor u inmeten en krijgen we een beeld van de sfeer in uw woning. Bovendien gaan we na wat voor vloer en plafond u heeft en kunnen we zelfs nagaan of een uitbouw mogelijk is in uw geval. We kunnen u op deze manier een goed beeld van de mogelijkheden geven.

Een 3D-schets van uw maatwerk keuken

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, gaan we in onze studio aan de slag. We maken een 3D-schets die we tot in detail kunnen aanpassen. We nodigen u graag uit in onze studio, om u de schets te laten zien? Zijn er dingen die u graag anders ziet? Dan kunnen we dit meestal nog direct voor u aanpassen. Zo ontstaat er uiteindelijk een maatwerk keuken waar u helemaal tevreden mee bent!

De montage van uw maatwerk keuken

Niet alleen kunnen wij uw maatwerk keuken ontwerpen, maar we zorgen er ook voor dat u zeker kunt zijn van een vakkundige montage. Alles wordt netjes afgekit en ieder onderdeel van uw keuken wordt exact op de juiste plek gemonteerd. Wij hechten veel waarde aan een vakkundige montage, aangezien ook dit bepalend is voor het eindresultaat. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en bovendien is uw maatwerk keuken ons visitekaartje.

Neem contact met ons op!

Neemt u de mogelijkheden graag eens met ons door? Of heeft u al een perfecte keuken in gedachten en zoekt u iemand die uw droomkeuken kan realiseren? Neemt u dan contact op met Roukens & Van Gaalen voor een vrijblijvend gesprek.

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens