Riviera Maison keuken

Exclusiviteit met een Riviera Maison keuken

Keukens zijn er in veel soorten en maten. Er is genoeg bewijs dat smaken nou eenmaal verschillen. Als het om keukens gaat, heeft exclusiviteit tegenwoordig de voorhand. Een Riviera Maison keuken is de oplossing als u hier zich bij aansluit.

Een geesteskind van Henk Teunissen is Rivièra Maison niet alleen een keukenbegrip, maar een interieurmerk. Het doel van het merk is om u thuis te laten voelen in uw huis. Om u het gevoel te geven dat u thuis uzelf kunt zijn. Exclusiviteit en sfeer hangen in dat geval sterk samen. Uw huis is pas echt uw huis, als niemand anders dezelfde meubels heeft. Met een grote investering als een keuken is dat evengoed zo.

Rivièra Maison keukens zijn stijlvol, uniek en variabel

Rivièra Maison keukens zetten zichzelf neer als een stijlobject. De abstracte lijnen van het keukenblad worden omhuld door oudhollandse kasten met veel detail. Gotische stijlelementen als de kraan en de oven springen bijna uit het plaatje met hun unieke design.

Uiteraard zijn de keukens van Riviera Maison in meerdere kleuren te krijgen. Het merk prijst zich immers op haar op-maat-gemaakte producten. Een sterk element in een keuken van meerdere stijlen is het gebruik van hoog contrast. Het zwarte keukenblad op de witte kasten geeft duidelijk aan waar het werkgebied van de chef is. De oven is ondertussen een ijzeren divider tussen de twee helften van uw keuken.

Op maat gemaakte Rivièra Maison keukens

Niet alleen bepaalt u precies hoe uw keuken eruit komt te zien. Van tientallen verschillende kranen tot maatwerk kasten. En van unieke eetkamerstoelen tot bijpassend servies. Rivièra Maison Keukens van Roukens & van Gaalen zijn extreem variabel. Voor ieders unieke smaak is er wel een oplossing.

De voornaamste reden van de flexibiliteit van Riviera Maison keukens is omdat het merk naast haar standaard productlijnen ook op maat gemaakte oplossingen aanbiedt. Dit maakt het onmogelijk om uw droomkeuken niet samen te stellen. De enige drempel van mogelijkheden is uw eigen verbeelding.

Kom dus gauw langs bij Roukens & van Gaalen Keukens om te zien hoeveel dit merk aansluit op uw wensen, en welke unieke combinaties er mogelijk zijn. Liever eerst de kat uit de boom kijken? Neem dan contact met ons op om uw vragen te stellen!

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens