Moderne keukens

Een moderne keuken is een symmetrische, strakke, minimalistische keuken. Er zijn weinig ronde vormen en de keukendeuren zijn greeploos. Sommige moderne keukens zijn wit, zwart of hebben een aardetint, maar er zijn ook moderne keukens met frisse, felle kleuren.

Er zijn veel verschillende soorten moderne keukens. Wellicht bent u geïnteresseerd in een hoogglans keuken? Of wilt u iets bijzonders in de vorm van een design keuken? U kunt uw keuken helemaal samenstellen zoals u het wilt.

Kiest u een dun werkblad, een keramiek werkblad of kiest u liever voor één van de keukenbladen van Dekker? Daarnaast heeft u bij het samenstellen van uw perfecte keuken de keus uit diverse handgrepen, keukendeurtjes en verschillende accessoires, maar Roukens en Van Gaalen Keukens heeft ook een breed aanbod aan inbouwapparatuur voor uw keuken. Denk in het geval van moderne keukens bijvoorbeeld aan geavanceerde keukenapparatuur van Atag, Miele, Siemens, Pelgrim of Bosch?

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens