luxe keukens

Luxe keukens voor wie alleen het beste wil

Een nieuwe luxe keuken samenstellen kan een hele uitdaging zijn, maar niet voor ons. Wij maken voor elk budget een prachtig luxe keuken design voor u, zodat u jarenlang plezier van uw ontworpen keuken zult hebben. Onze luxe keukens zijn een eyecatcher in uw woning, waardoor u met trots zult koken voor uw gasten.

Van ontwerp tot realisatie

Bij Roukens en van Gaalen keukens hebben wij alles in huis om uw dromen waar te maken. U kunt bij ons terecht in onze studio in Dodewaard, waar een van onze professionele adviseurs voor u klaar staat om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Een andere optie is een afspraak aan huis. De adviseur kan dan de sfeer of bijzonderheden van uw woning en uw nieuwe wensen meenemen in zijn ontwerp. Bij het samenstellen van uw keuken kunnen wij u adviseren over de mogelijke opstellingen en de nieuwste apparatuur, maar ook over de beschikbare accessoires die uw keuken helemaal af maken. Wij kunnen u zelfs adviseren over een bijpassende, exclusieve tegelvloer zodat uw keuken nog meer in het oog springt en luxe uitstraalt.

Onze collectie luxe keukens valt bij iedereen in de smaak

Zoekt u een moderne keuken met een strak design en de nieuwste technische snufjes, of wilt u de huidige karakteristiek van uw keuken niet verliezen bij het vernieuwen ervan? Geen probleem: door onze grote collectie, kunnen wij ons (3D) ontwerp perfect laten aansluiten op uw wensen. Wij werken met diverse leveranciers en merken en kunnen zelfs verschillende stijlen voor u combineren. Ons doel is om uw droom werkelijkheid te maken.

Wij willen alleen tevreden klanten

Bij Roukens en van Gaalen streven we naar perfectie en dat is terug te zien aan de klanttevredenheid bij onze luxe keukens. Op onze keukens krijgt u vijf jaar volledige garantie, zodat u zorgeloos kunt genieten. Van het inmeten van uw luxe keuken tot aan de daadwerkelijke plaatsing, nemen wij u alle zorg uit handen.

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens