Landelijke keukens

Landelijke keukens van Roukens & Van Gaalen Keukens bieden u warmte en geborgenheid. Deze keukens combineren nostalgische sfeer met modern gebruiksgemak. Bij Roukens & Van Gaalen Keukens vindt u zeker de landelijke keuken van uw dromen.

Keus in landelijke keukens

Wat zijn landelijke keukens?

Landelijke keukens zijn vaak van hout of er zijn houten elementen in verwerkt. Tevens wordt er vaak een grote schouw boven het kookgedeelte geplaatst. De achterwand van een landelijke keuken wordt meestal betegeld of het werkblad wordt doorgetrokken. Wij gebruiken vaak marmeren tegels in verschillende kleuren, elke wandtegel is uniek, maar dit geeft juist een authentieke uitstraling.

Qua ontwerp worden er vooral natuurlijke tinten of natuurlijke materialen gebruikt in het keuken ontwerp. Dit geeft de landelijke keuken de warme, gezellige uitstraling.

Details

Door te spelen met details in het ontwerp van de landelijke keuken is het mogelijk diverse stijlen te creëeren. Door bijvoorbeeld veel details te gebruiken krijgt u een echte klassieke keuken met een landelijke uitstraling. Wanneer het gebruik van details juist te minimaliseren krijgt de keuken al snel de uitstraling van een moderne, landelijke keuken.

Kleuren

Er bestaan natuurlijk strakkere landelijke keukens, bijvoorbeeld voor een nieuwbouwhuis in jaren 30 stijl. Wij werken ook met witte keukenpanelen, zodat de keuken wat landelijk, maar toch strak is. De kleuren zijn natuurlijk legio, de vanille kleur is op zijn retour hiervoor is créme of nog lichter oud-wit voor in de plaats gekomen. De taupe kleur als een echte aarde tint blijft nog steeds populair in de landelijke keuken. Zoals u misschien al weet, geven wij ook keukenadvies dat is kleuradvies aan huis!

Werkblad

Terazzo, graniet of composiet? Weet u wat het beste past in uw landelijke droomkeuken? Denk hierbij niet alleen aan uw keukenfront, maar ook aan uw muur en vloer. Het gaat namelijk om de combinatie van kleur en materiaal. Een terazzo werkblad doet oude tijden herleven! Maar ook een composiet werkblad in een hardsteen-look is mooi en praktisch!

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens