Landelijk met een mix van modern

Kiezen voor onze landelijke keukens betekent kiezen voor sfeer en luxe. Warme kleuren en authentieke materialen worden op een slimme manier gecombineerd met moderne apparatuur. Het resultaat is een landelijke keuken die even praktisch als prachtig is en onmiddellijk uitnodigt om uitgebreid bij te praten met familie en vrienden. Onze landelijke keukens worden gegarandeerd het warm kloppende hart van uw huis. Wie kan zoveel sfeer nu weerstaan?

Wilt u een landelijke keuken, maar niet te landelijk? Dat kan! Bijvoorbeeld een roestvrijstalen Boretti fornuis bij een landelijke keukenfront. Of een moderne witte keuken met landelijke hout element erin. Bij Roukens en Van Gaalen Keukens kunnen we het allemaal combineren.

Landelijk moderne keukens levert Roukens en Van Gaalen Keukens al jaren. Geen detail mag ontbreken, de juiste greep, de juiste deur, de juiste apparatuur en het juiste blad. Kortom het juiste advies bij Roukens en Van Gaalen Keukens!

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens