Hout leeft!

Hout leeft. Een houten keuken is tijdloos en geeft een warme en gezellige uitstraling! Ervaar de schoonheid van puur hout. Roukens en van Gaalen Keukens  heeft een veelzijdig assortiment houten keukens. Ambachtelijk gemaakte keukens op maat waar je lang plezier aan beleeft.

De doorleefde en nostalgische keukens op maat worden gemaakt van natuurlijk houtmateriaal. Een houten keuken biedt enkele voordelen boven andere keukens.

Hout is een eenvoudig te bewerken materiaal. Dat is handig in geval het keukenblad of keukenkastje beschadigd is. Hout valt goed te repareren. Houten keukens zijn als natuurlijk product sterk en flexibel.

Houten keukens brengen sfeer in uw woning! Roukens en van Gaalen Keukens  levert keukens van verschillende houtsoorten en verschillende kleuren. Van eiken keukens tot massief houten keukens. Uniek in hun soort en altijd op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een mooie collectie duurzame keukens?

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens