Keuken in Tiel

Zoektocht naar nieuwe keuken Tiel

Wanneer u gaat kiezen voor een nieuwe keuken Tiel bent u bij ons aan het juiste adres. Een nieuwe keuken samenstellen kan een hele uitdaging zijn, maar niet voor ons. Wij maken voor elk budget een prachtig luxe keuken design voor u, zodat u jarenlang plezier van uw ontworpen keuken zult hebben. Onze luxe keukens zijn een eyecatcher in uw woning, waardoor u met trots zult koken voor uw gasten.

Enorm veel keuzes bij keukens in Tiel

Ziet u bij het kiezen van een keuken door de bomen het bos niet meer? Probeer een lijst samen te stellen van kleuren, accessoires, accenten, vormen, etc. om een kader op te stellen. Hierdoor weet u zeker dat iedere keuken die u ziet er wel of niet binnen valt. Dit zal resulteren in een kleinere lijst aan keukens. Vervolgens kunt u uw budget naast de verschillende opties houden en een weloverwogen keuze maken

Enkele redenen om te kiezen voor ons

  • We hebben een zeer ruim aanbod aan keukens. Hierin is ook een ruim aanbod aan design keukens.
  • We stellen de klant echt centraal: we nemen uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren. Op basis van uw wensen maken we een globale schatting van het budget en op basis hiervan kunt u nadenken over de verdere wensen en kunnen we in de tussentijd een 3D tekening maken.
  • Door de 3D tekening wordt het allemaal veel realistischer en krijgt u een zeer realistisch beeld over hoe het eruit zal zien. Zeer handig voor mensen die weinig ruimtelijk inzicht hebben.
  • We komen ook bij u thuis langs om verder advies te bieden.

Verder contact met ons opnemen?

Misschien heeft u wel een keuken gezien die uw aandacht trok, maar zit u nog wel met enkele vragen hierover? Of misschien wilt u wel eens graag onze showroom komen bekijken, zodat u een beter beeld krijgt over ons en de keukens? Neem dan zeker contact op met ons door ons te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen op de website. We nemen zo snel mogelijk contact op met jou. Hopelijk tot later!

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens