keuken Druten

Een keuken is onmisbaar in iedere woning, omdat dit de plek is waar uw eten bereid wordt. De keuken kan echter veel meer zijn dan alleen de ruimte waar u kookt. Zo kunt u ook een eettafel met stoelen in de keuken plaatsen en is er vaak nog ruimte voor een bar. Vindt u het belangrijk dat uw keuken op al uw wensen aansluit? Voor de mooiste keukens in Herveld en omgeving bent u bij Roukens & Van Gaalen aan het juiste adres. U koopt bij ons geen standaardkeuken. In plaats daarvan ontwerpen wij de keuken van uw dromen.

Wij realiseren prachtige keukens in Driel en de wijde omgeving. Zo kunt u ook bij ons aankloppen voor de mooiste keukens in Opheusden of wanneer u keukens in Bemmel wilt laten ontwerpen. U vindt onze keukens in Andelst, maar we hebben ook al veel keukens in Zetten mogen realiseren. Heeft u een nieuwe keuken nodig? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen, ongeacht uw locatie. Wij kunnen u volledig ontzorgen en begeleiden u van idee tot de realisatie van uw keuken.

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

Wanneer u specifieke wensen heeft of wanneer de ruimte bijzondere afmetingen heeft, dan is een standaardkeuken vaak geen optie. Kiest u voor een maatwerk keuken, dan heeft u eindeloos veel mogelijkheden. De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in huis, dus waarom zou u voor een standaardontwerp kiezen? U brengt dagelijks tijd door in de keuken. In onze ogen kunt u daarom beter een ontwerp laten maken dat echt aan al uw wensen voldoet. Zo kunt u nog jarenlang van uw keuken genieten, iedere keer dat u een maaltijd aan het bereiden bent.

We brengen eerst uw wensen in kaart

Besluit u om contact met ons op te nemen voor uw nieuwe keuken? Dan nemen we eerst uitgebreid uw wensen met u door. Dat doen we het liefst bij u thuis, zodat we ook meteen een beeld krijgen van de sfeer in uw woning. Bij u thuis kunnen we de keuken ook meteen inmeten, zodat we weten met welke afmetingen er gewerkt moet worden. We gaan bovendien na wat voor vloer en plafond u heeft en kunnen zelfs voor u controleren of een uitbouw tot de mogelijkheden behoort. We kunnen u persoonlijk advies geven en denken tijdens dit eerste gesprek al volop met u mee.

We maken een 3D-schets voor u

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, zullen we de keuken voor u ontwerpen. Dat doen we in onze studio. Al onze keukens beginnen met een 3D-schets. Op die manier krijgt u echt een goed beeld van een ontwerp. De 3D-schets kan zeer makkelijk aangepast worden, en dat tot in de kleinste details. Ziet u bepaalde details toch liever anders? Dan kunnen wij het ontwerp meteen voor u aanpassen, zodat u direct ziet wat voor effect dit op het eindresultaat zal hebben. Wij nodigen u graag uit in de studio wanneer de 3D-schets van uw keuken klaar is. In de studio staan ook 4 opgestelde keukens klaar om u een beeld te geven van onze mogelijkheden.

Een vakkundige montage van uw keuken

Zodra we een ontwerp hebben waar u écht tevreden mee bent, kunnen onze specialisten beginnen met het monteren van de keuken. De montage is net zo belangrijk als het ontwerpproces zelf. Ook wij hebben baat bij een goed eindresultaat, dit is namelijk ons visitekaartje. Onze specialisten zullen alles netjes afkitten en we zorgen ervoor dat alle kastjes en deuren waterpas en exact op de juiste hoogte hangen.

U kunt bij ons zeker zijn van kwaliteit

De keukens in Lent die we voor u kunnen ontwerpen zien er prachtig uit. Daarnaast kunt u bij ons ook zeker zijn van kwaliteit. Op de meubels die wij u leveren zit 10 jaar fabrieksgarantie. Op de laden, korven en scharnieren zit zelfs 25 jaar garantie. Wanneer u problemen ervaart met de onderdelen uit uw keuken, dan levert de fabrikant kosteloos een nieuw onderdeel. Wanneer wij keukens in Valburg plaatsen, dan weten onze klanten dat ze hier nog jarenlang profijt van kunnen hebben. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor onze keukens in Cuijk, Bemmel, Rheden en omliggende plaatsen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen de mogelijkheden graag eens met u door en kunnen u van persoonlijk advies voorzien. U besluit uiteindelijk zelf of u met ons in zee gaat of niet.

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens