Keuken op maat

De keuken is een ruimte waar u veel tijd doorbrengt. De moderne keuken wordt in veel gevallen niet alleen meer gebruikt om te koken. Steeds vaker is er ook een kookeiland of een bar te vinden waaraan gegeten en gedronken wordt. Wilt u een sfeervolle keuken die echt aan al uw wensen voldoet? Dan ontwerpen en realiseren we graag een keuken op maat voor u. Gaat u met ons in zee, dan wordt u volledig ontzorgd en kunt u zeker zijn van een uitstekend eindresultaat.

Waarom een keuken op maat?

Er zijn tal van redenen om voor een keuken op maat te kiezen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet voor een keuken met standaardafmetingen te kiezen. Vooral wanneer uw ruimte ongebruikelijke afmetingen heeft, is een keuken op maat erg prettig. Zo weet u zeker dat u de ruimte ook optimaal kunt benutten. Ook wanneer u graag een andere indeling of kleur wilt dan gebruikelijk, is een keuken op maat de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat uw keuken echt helemaal aan uw wensen voldoet. Op die manier kunt u nog een lange tijd plezier hebben van uw keuken.

Hoe ziet uw perfecte keuken eruit?

Wilt u een keuken op maat door ons laten realiseren? Dan gaan we eerst samen met u na hoe uw droomkeuken eruitziet. Dat doen we in uw woning, zodat we ook meteen een indruk krijgen van uw smaak en de sfeer in uw woning. Bovendien kunnen we zo gelijk metingen verrichten, zodat we weten welke afmetingen uw keuken moet krijgen. We nemen uw wensen uitvoerig met u door en zullen u van persoonlijk advies voorzien. Zo hebben we een uitstekend beeld van uw wensen op het moment dat we uw woning weer verlaten.

We maken een 3D-schets op basis van uw wensen

Nu we een goed beeld hebben van uw wensen, maken we een eerste schets van uw keuken op maat. Dat doen we met behulp van een 3D-programma. Zo kunnen we ieder detail van het ontwerp op een later moment nog aanpassen. We laten u de eerste schets van uw keuken op maat graag zien in onze studio. In onze studio vindt u ook vier complete keukens, waardoor u meteen een beter beeld krijgt van onze mogelijkheden. Ter plekke kunt u meteen feedback geven op ons ontwerp en in veel gevallen kunnen we direct de gewenste aanpassingen verrichten.

De montage van uw keuken op maat

De montage van uw keuken op maat

Zodra we de perfecte keuken op maat voor u hebben ontworpen, wordt het tijd om de keuken te realiseren. Ook nu blijven we u volledig ontzorgen. We zien er op toe dat de keuken vakkundig gemonteerd wordt. Alles wordt netjes afgekit en de deuren en kastjes worden op gelijke hoogte gesteld. Uw keuken is ons visitekaartje. Ook wij hebben dus veel baat bij een goed eindresultaat.

Neem contact met ons op!

Wilt u ook een keuken op maat? Wij nemen de mogelijkheden graag met u door in een vrijblijvend gesprek. Neemt u gerust contact met ons op als u persoonlijk advies wilt. U bepaalt uiteindelijk zelf of u daadwerkelijk met ons in zee gaat of niet.

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens