Keuken Huissen

Een kwalitatieve keuken Huissen

keuken Huissen nodig? Van ontbijt tot avondeten tot late-night snack. De keuken Huissen is een van de belangrijkste en dus ook meest gebruikte onderdelen van uw huis. En dat terwijl keukens vaak jarenlang gebruikt worden voordat er wordt overwogen om een nieuwe keuken te (laten) installeren. Een grote oorzaak hiervoor is het financiële plaatje. Een keuken is natuurlijk niet goedkoop. Vaak bent u al gauw meerdere duizenden euro’s kwijt. Daarom is het verstandig om een keukenspecialist te verkiezen boven een landelijke keukenboer.

Voordelen van een specialistische keuken Huissen

Een landelijke keukenboer in Huissen verkoopt over het algemeen voornamelijk keukens welke zijn ontworpen voor massaproductie. Dit betekent goedkope onderdelen, eenvoudige en vlugge installatie en een wat saaier of simpeler ontwerp. Dit gaat echter wel zwaar ten koste van de kwaliteit uw keuken. Het is daarom verstandiger om een keuken Huissen aan te schaffen van een specialist, zoals Roukens & van Gaalen.

Onze keukens worden met liefde en een oog voor detail gemaakt. Hoewel de gemiddelde prijs wellicht wat hoger uitvalt, zijn onze keukens standaard van hoge kwaliteit. Daarnaast is maatwerk keukens absoluut niet uitgesloten. Dankzij onze ‘keukenadvies aan huis’-service kunnen wij onze keukens passend ontwerpen voor uw woning. Verras uw visite met unieke ontwerpen, die alleen te vinden zijn in uw woning!

Huissense keukens in de spotlight

Uiteraard kunt u niet zomaar uw droomkeuken bedenken. Inspiratie is een belangrijk onderdeel van het creatieve proces. Daarom adviseren wij om eens een kijkje te nemen naar onze Rivièra Maison collectie. Dit unieke merk maakt gebruik van veel wit en zwart om een duidelijk en zichtbaar contrast te creëren. Moderne en strakke lijnen gaan samen met unieke gotische details zoals de kraan of de handdoekhangers.

Het strakke design op grote objecten maakt het vrij eenvoudig om een keuken van dit merk in elke woning te plaatsen. De keukenmeubels zorgen voor een rustige, toch duidelijke transitie naar een nieuwe ruimte. Uiteraard is bij Roukens & van Gaalen veel mogelijk. Sluit een bepaald onderdeel van de keuken niet aan op uw smaak? Vervang het dan voor een van duizenden alternatieven. Dit is mogelijk voor alle onderdelen, van keukenkastje tot kookplaat!

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens