Disclaimer

Roukens & Van Gaalen Keukens verleent u hierbij toegang tot www.roukensvangaalenkeukens.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Roukens & Van Gaalen Keukens behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Roukens & Van Gaalen Keukens spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Roukens & Van Gaalen Keukens.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Roukens & Van Gaalen Keukens nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Roukens & Van Gaalen Keukens. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Roukens & Van Gaalen Keukens, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens