Geen afzuigkap?

Bora

Geen afzuigkap tegen de muur? Dé oplossing uw afzuiging in het werkblad! Verschillende merken specialiseren zich hierin. Bora  heeft een innovatieve oplossing!

 

Voordelen?

  1. Frisse lucht
  2. Vrij zicht
  3. Vrijheid bij de planning
  4. Rust
  5. Efficiëntie
  6. Reinigingscomfort
  7. Allerbeste materialen

De voordelen voor het keukenontwerp is de rust, het esthetische in het keukenontwerp. Momenteel is het in de mode om de bovenkastje te minimaliseren tot nul. Alleen de afzuigkap was er nog… U begrijpt óók dit is nu opgelost! Deze innovatieve oplossing is vooral geschikt voor de moderne keuken. Qua keukenopstelling is ook een kookeiland zeer geschikt voor deze oplossing.

Nadelen?

Het is belangrijk om te weten dat het wel iets aan kastruimte inlevert. Het is niet veel, maar toch…. Ook zit er een prijskaartje aan verbonden.

Novy

Ook Novy dé specialist in perfecte afzuigtechniek in uw keuken denkt hierin mee! Ze hebben als model de up-side die niet veel kastruimte in beslag neemt.

Bij beiden merken (Bora en Novy) is recirculatie mogelijk. Is de kooklucht naar buiten af te voeren dan heeft dat altijd de voorkeur!

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens