Kranen en spoelbakken

Een enkele of dubbele spoelbak met daarbij het meest gebruikte onderdeel van de keuken: de kraan. Bij Roukens en van Gaalen keukens werken we alleen met kwaliteitsproducten van toonaangevende leveranciers. Hierbij gaat het niet alleen om mooi en strak design, maar ook om functionaliteit die aansluit bij uw behoeften.

Bijvoorbeeld de keuze voor een enkele of dubbele spoelbak, een uitneembare afdruip en een kokenwaterkraan of juist een multifunctionele kraan met kokend, koud en gefilterd water.

Een spoelbak en de kraan zijn samen vaak een ‘eyecatcher’ in de keuken. Met alle nieuwe functies wordt een kraan tegenwoordig ook steeds meer een vervanger voor apparaten op het aanrechtblad zoals een waterkoker of waterkoeler.

Kranen

Een kraan is er in alle soorten en maten. Rond, gehoekt,  met landelijke details, enkele of dubbele knoppen en tegenwoordig zelfs met uitneembare slang!

Of u nu gaat voor een standaard kraan met alleen warm en koud water, of gaat voor één die kokend en gekoeld water produceert, u kunt er voor terecht bij Roukens en van Gaalen keukens!

We hebben een grote diversiteit aan leveranciers en daarmee vinden we zeker ook de perfecte kraan voor uw keuken!

Spoelbakken

Een spoelbak is er in vele vormen en soorten. In het assortiment hebben we erg veel keuze, bijvoorbeeld uit natuursteen of aluminium en verkrijgbaar in een enkele of dubbele spoelbak.

Elke keuken vraagt om een bijpassende spoelbak die helemaal past bij de manier hoe u uw keuken gebruikt!

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens