Apparatuur

De beste apparatuur voor uw keuken vind u bij Roukens en van Galen keukens. Wij stemmen de apparatuur af op uw wensen en de functies die u nodig heeft, zo bent u in bezit van kwaliteit. Wij leveren onder andere de merken Gaggenau,Bosch,Siemens, Bertazonni. En voor de kranen Doeco, Quooker en Floww

Koelers en vriezers

Verse producten herkent u aan de verse geur als u de koelkastdeur opent, dit is vaak een kwestie van de juiste koelkast!

Elke keuken heeft een koelkast nodig. Of dit nu een onderbouw of side-by-side koel-vriescombinatie wilt, het is allemaal mogelijk. Wij leveren koelkasten van o.a. Bosch en Atag in elke vorm en functie.

Afzuigers

Afzuigers zorgen voor de afvoer van etensgeur die vrijkomen tijdens het bakken of braden. Een goede afzuiger kenmerkt zich door een laag geluidsniveau en sterke zuigkracht.

In het werkblad, boven het werkblad, in de kookplaat of in een koof, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De downdraft afzuiger is ook zo’n nieuwe uitvinding: met een druk op de knop verdwijnt deze in het werkblad zodat deze niet te zien is als er niet gekookt wordt.

Kookplaten

Inductie, gas of elektrisch. Kook naar uw wensen. Met of zonder braadsensor, of dat bijzondere design en minder energie verbruiken. Wat u ook wil, het is er bij Roukens en van Gaalen keukens.

Wij vertellen u graag de voor- en nadelen van de diverse vormen van koken.

Vaatwassers

Een druk gezin,werk of afspraken? Een vaatwasser is de oplossing.

 

Inbouw koffieautomaat

In Nederland drinken we de meeste koppen koffie ter wereld! En dat is ook niet zo gek, want met wel 20 verschillende soorten koffie in de supermarkt is er ook flink wat keuze.

En wat is nou lekkerder dan een vers kopje koffie, gezet met verse bonen en een goede créma-laag of verse melk.

Wijnkoelers

Door velen gezien als de ultieme luxe in een keuken. De wijn wordt bewaard op een perfecte temperatuur, van verschillende merken beschikbaar in verschillende maten.

Maak direct een afspraak!

Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen twee werkdagen terug om een afspraak in de plannen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022 - Roukens & Van Gaalen Keukens